Tietoja tästä sivustosta

Tietoja tästä sivustosta

 

Sivun kuva Tietoja tasta sivustosta - Tietoja tästä sivustostaTämä sivusto kertoo Espanjasta. Sivusto on perustettu niin yleispäteväksi tiedoksi Espanjasta, kuin myös oppaaksi mahdolliselle Espanjaan matkustavalle. Espanja on kaunis eurooppalainen maa, jossa on pitkään ollut erilaisia kulttuurillisia yhteen törmäyksiä, ja kulttuurillisia sulautumia, jotka tekevät Espanjasta mielenkiintoisen ja houkuttelevan kohteen matkustaa. Tällä sivustolla käsitellään aiheita, jotka liittyvät Espanjan matkailuun, kulttuuriin, nähtävyyksiin Espanjassa ja erilaisiin aktiviteetteihin, joita voi tehdä Espanjassa ollessaan. Espanja on kuuluisa matkailumaa, joka houkuttaa  nähtävyyksillään paljon matkailijoita eri puolilta maailmaa vuosittain. Espanja on myös hyvin monipuolinen matkailumaa, jo pelkän ruokakulttuurinsa ansiosta. Jos haluaa tutkia Espanjaa makujen kautta, on hyvä kiertää eri paikoissa, ja tutustua paikalliseen ruokakulttuuriin, koska Espanjan ruokakulttuuri vaihtelee alueellisesti. Tällä sivustolla käsittelemme myös Espanjan taidetta ja kuuluisaa arkkitehtuuria. Espanjassa on kaupungeissa myös vilkas yöelämä, jota käsittelemme tässä sivustossa.

Minkä takia lähteä käymään Espanjassa?

Espanjassa on kaikenlaista nähtävää. Kyseisessä maassa on monia rakennushistoriallisesti tärkeitä kohteita. Espanja on aina ollut kohtaamispaikka kulttuurillisesti, sekä ihmisten kesken. Espanjassa on myös hyvin vaihtelevat maisemat, jotka matkailijan kuuluisi myös nähdä. Suuri osa ihmisistä on käynyt Espanjan saarilla, jotka ovat hyvin tunnettuja matkakohteita.

Myös Espanjan kaupungeissa riittää paljon nähtävää. Espanjan taidemuseot kokoelmineen ovat näkemisen arvoisia, ja Guggenheim taidemuseo on nähtävä jo pelkän arkkitehtuurinsa tähden. Moni tuntee myös kuuluisat espanjalaiset taiteilijat, kuten Salvador Dalin, jonka töitä voi ihailla myös Dali- museossa.

Espanjan kaupunkeja voi kiertää ihan vain arkkitehtuurinsa puolesta, ja Espanjan maaseudulle kannattaa lähteä ihailemaan maisemia, ja tutustumaan maaseudulla oleviin kyliin. Espanjassa on myös hyvin moninainen yöelämä, johon kannattaa tutustua vaikkapa erilaisissa yökerhoissa, ja erilaisissa baareissa käyden.