Pysy ajan tasalla Suomen uutisista ja viihteestä Espanjan lomalla

Pysy ajan tasalla Suomen uutisista ja viihteestä Espanjan lomalla

Kaytossa oleva kuva Pysy ajan tasalla Suomen uutisista ja viihteesta Espanjan lomalla - Pysy ajan tasalla Suomen uutisista ja viihteestä Espanjan lomalla

Vaikka Espanja onkin kiehtova matkakohde, haluat varmasti loman aikana pysyä ajan tasalla myös kotimaan uutisista sekä siitä, mitä viihteen saralla tapahtuu kotimaassa lomasi aikana. Ehkäpä haluat tietää myös, miltä sää kotimaassa näyttää, jotta osaat varautua siihen millaiseen säähän tulet Suomessa palaamaan ja esimerkiksi varaamaan lentokoneeseen sopivaa vaatetta vedettäväksi päälle heti laskeutumisen jälkeen. Löydät tästä artikkelista vinkkejä, joiden avulla tämä onnistuu helposti!

Postitse kuva Pysy ajan tasalla Suomen uutisista ja viihteesta Espanjan lomalla Kayta tarvittaessa VPN palvelua - Pysy ajan tasalla Suomen uutisista ja viihteestä Espanjan lomallaKäytä tarvittaessa VPN-palvelua

Suuri osa suomalaisesta nettisisällöstä on käytettävissä myös Espanjassa, mutta osa sisällöistä voi olla maarajoitettuja. Esimerkiksi suuri osa Yle Areenan sisällöistä on katseltavissa ja kuunneltavissa myös Espanjasta käsin, mutta osa sisällöistä on rajattu toimimaan ainoastaan Suomessa. Maarajoituksia voi kiertää hankkimalla omaan laitteeseen VPN-palvelun, joka saa sijaintisi näyttämään joltakin muulta kuin se todellisuudessa on. Espanjassa voit siis esimerkiksi ottaa yhteyttä Suomen sijainnilla ja kiertää näin maarajoitukset. Samalla VPN tekee nettisurffailuistasi muutenkin tavallista turvallisempaa ja turvaa selustasi käyttäessäsi nettiä.

Yle Areenan sisältöjen osalta voit hyödyntää myös Yle Tunnusta, jonka turvin saat käyttää Yle Areenan kaikkia sisältöjä EU:n alueella eli myös Espanjassa. Tunnuksen luomisen jälkeen sinun tulee muistaa vahvistaa tunnuksen Omat tiedot -osiossa kotipaikkasi.

Saatat matkan aikana haluta päästä myös tuttujen peliesi, kuten pay n play slots -pelien tai suoratoistopalvelusi tarjoamien hyvien leffojen, dokumenttien ja tv-sarjojen pariin. Kuten edellä jo mainittiinkin, niin suuri osa viihdepalveluista, joita käytät kotimaassa, toimii myös Espanjassa, mutta jos näin ei jonkun palvelun kohdalla olekaan, on VPN hyvä apuväline! Viihdepalvelut ovat hyvä keino rentoutua vauhdikkaiden lomapäivien jälkeen ja niiden avulla rentoutuminen onnistuu erityisen näppärästi, kun vihdoin pääset vetäytymään illalla hotellihuoneeseesi lepuuttamaan jalkojasi, rauhoittamaan mieltäsi ja lataamaan akkujasi seuraavaa tapahtumarikasta lomapäivää varten. Tästä syystä onkin syytä jo etukäteen varmistaa, että kaikki toivomasi palvelut toimivat sujuvasti myös Espanjassa.