Tortilla española

June 2nd, 2007

Tortilla española tai Tortilla de patatas eli Espanjalainen perunamunakas

Espanjalainen reseptiblogi ei ole espanjalainen lainkaan, jollei siellä ole espanjalaisen perunamunakkaan reseptiä. En ole itse mikään erikoinen munakkaanpyörittäjä, joten ajattelin tällä kertaa tarjota ainoastaan ainekset sekä kaksi linkkiä videoihin, joissa tortillaa valmistavat ihan aidot espanjalaiset kotikokit.

  perunoita
  kananmunia
  sipulia
  valkosipulia
  (persiljaa)
  suolaa maun mukaan
  (pippuria)

Linkit:

4 vastausta to “Tortilla española”

 1. Kanarian Don Juanon 29 Aug 2007 at 20:13

  Täytyy myöntää, että tortillasi kuuluu myös
  minunkin herkkuihini. Espanjalaistuttavani on varsinainen virtuoosi sen valmistamisessa. Palaanpa ajan kanssa vielä blogiisi vilkaisemaan, josko löytyy kivoja laitettavia, näin Suomi-oloissa.

 2. Mikkoon 16 Sep 2007 at 22:58

  Luulin, että munakkaisiin tulee aina vehnäjauhoja.. jotenkin olen laiskana miehenä aina valmistanut paistettuja munia. Täytyy kyllä sanoa, että aikamoista kohellusta kyllä toi eka video, mutta kyllä siitä tajusi paremmin miten homma menee kuin lukemalla keittokirjasta.

  Olisi hauskaa jos osallistuisit syyskuun ruokahaasteeseen joka on rakkausruoka!

 3. Herne nenässäon 21 Nov 2007 at 15:55

  Kiitos kommenteista näin jälkikäteen. Oli hieman kiireinen syksy, joten en ehtinyt edes käväistä blogissani… Pahoittelen, etten (samasta syystä) päässyt osallistumaan rakkausruokahaasteeseen!

 4. [...] Pääsiäinen on oivaa aikaa kehitellä uusia reseptejä kananmunasta. Munakasta tulee tehtyä liian harvoin, liedelläni sen paikan ottaa usein espanjalainen tortilla (ohje vaikkapa täältä). [...]

Trackback URI | Comments RSS

Kommentoi!