Osallistu

Voit halutessasi osallistua tämän blogin päivittämiseen. Jos haluat osallistua, kommentoi tätä sivua tai ota yhteyttä sähköpostitse. Osoite:

OsoitePahoittelen, että osoite on kuvana linkin sijaan. (Roskapostittajarobotteja on tästä kiittäminen.) Jos ja kun otat yhtyettä, otsikoithan viestisi suomeksi. Melkein kaikki vieraskieliset viestit menevät suoraan roskapostikansioon.

Jollet halua osallistua blogin päivittämiseen suoraan, voit toki lähettää tekstiehdotuksia ja -toiveita myös sähköpostitse tai kommentoimalla tätä sivua (tai jotakin blogin kirjoituksista).

Kirjoitusten tulisi noudattaa seuraavia kriteerejä:

  • ne liittyvät tavalla tai toisella Espanjaan, Kataloniaan tai Barcelonaan (ajankohtaista asiaa, matkailuvinkkejä, nähtävyyksiä, kulttuuria, kurioisiteetteja tai “hassuja” asioita yms.)
  • JA/TAI ne liittyvät jollakin tavalla espanjan tai katalaanin kieleen
  • ne eivät mainosta mitään kaupallisia palveluita
  • niiden ei tule (tietenkään) olla kopioituja mistään (siis ilman lupaa)
  • mahdolliset kuvat tulisi linkittää muualta (luvallisesti), sillä tällä sivustolla on ainakin toistaiseksi hyvin vähän tilaa kuville tai liitetiedostoille

One Response to “Osallistu”

  1. [...] Jos haluat osallistua tämän blogin päivittämiseen tavalla tai toisella, lue sivu Osallistu! Samalta sivulta löydät myös yhteystietoni, jos haluat jostakin muusta syystä ottaa yhteyttä. [...]

Leave a Reply